Referenties

Referenties

Uncategorized

Jan Jaap en Eva

Het is moeilijk om de mooiste dag van iemands leven nog mooier te maken, maar Cindy kan dat. Haar intieme maar ook luchtige trouwceremonie was de ontspannen kers op de bruidstaart.

Eva Duijvestein en Jan Jaap van der Wal, getrouwd op 4 september 2010.

Uncategorized

Ivo en Sabrina

Wij zijn 14 juni 2014 getrouwd. Tijdens onze ondertrouw kregen wij de vraag wie onze trouwambtenaar ging worden. Moeilijke keuze via een boek met foto’s. Dus stelden wij de vraag terug: welke trouwambtenaar heeft de meeste humor? Daar kwam zonder twijfel Cindy uit. En daar is geen woord over gelogen. Cindy komt gezellig bij je op de koffie om jullie te leren kennen en maakt hier een leuk, grappig en mooi verhaal van. Kort en krachtig zodat iedereen de aandacht erbij kan houden. En voor ons heel belangrijk, vol humor!!!!

Uncategorized

Remco en Francine

Wij wilden graag een persoonlijke trouwerij, vol humor, leuke weetjes over ons en het verhaal hoe wij bij elkaar gekomen zijn. Dit heeft Cindy ons gegeven! Het was een ceremonie met een lach en een traan, maar ook tranen van het lachen! Een topdag om nooit te vergeten, wat een dooddoener, maar we menen het echt!

Uncategorized

Johan en Kirsten

Met Cindy als trouwambtenaar haal je een betrokken, humoristische, gedreven en vooral een heel lief mensen-mens in huis… 
Wij hebben gezien hoe Cindy te werk ging toen zij onze vrienden trouwde. Wij twijfelde geen moment haar te vragen ons huwelijk,  2 maanden later, in te luiden. 
Het was een fantastische huwelijksvoltrekking, een warme voordracht met een lach en een traan waarin ze precies de juiste toon wist te leggen. 
Van Cindy als trouwambtenaar word je blij, echt een aanrader!

Cindy Pieterse trouwambtenaar Uncategorized

André en Liesbeth

We hebben een geweldige ceremonie gehad. 
Vol lof kijken wij terug op deze prachtige zonnige dag, ook Cindy straalde en ontving ons, onze vrienden en familie warm en liefdevol. 
Haar woorden, haar zinnen, het verhaal over ons was geweldig. Het was zo persoonlijk, mooi en vloeiend verteld.
Wat hebben wij het getroffen met Cindy als trouwambtenaar. Deze dag was fantastisch en bijzonder! 

Uncategorized

Erik en Iris

Tijdens het voorgesprek voelden wij direct een klik met Cindy. 
Zij wist met haar oprechte interesse in ons leven en rake vragen al snel genoeg informatie te verzamelen om een verhaal van te maken. 
Wij hadden in dit gesprek ook aangegeven dat het wat ons betreft een luchtig en grappig praatje mocht worden. Zij gaf ons het vertrouwen dat dit deel van ons trouwen in goede handen was. 
Op de dag zelf was in het programma opgenomen dat een vriend van ons eerst iets over ons zou vertellen, en dat Cindy daarna haar speech zou houden en ons zou trouwen. 
Cindy wist feilloos in te spelen op de inhoud. Dit zorgde ervoor dat het direct een feestje werd. 
Na een bijzonder geestige maar ook lieve speech heeft zij het officiële gedeelte geordend en correct afgehandeld. Ze was geweldig!

Uncategorized

Berry en Odeke


Cindy Pieterse kiezen als trouwambtenaar is een absolute aanrader! Het feestje begon voor mij (Odeke) al bij het intakegesprek. Ze nam uitgebreid de tijd om ons te leren kennen, was vol aandacht en stelde veel leuke en inspirerende vragen. Tijdens onze huwelijksvoltrekking wist Cindy precies de juiste snaar te raken. 
Ze heeft een geweldig gevoel voor humor, weet goed de aandacht vast te houden, is eerlijk en oprecht en geeft iedereen een warm en welkom gevoel. 
Wat ik ook bijzonder knap vind is dat ze in een aantal rake zinnen onze historie als stel heel goed wist neer te zetten en ook hele rake en treffende individuele portretten wist te schetsen. Dat is echt een kunst, en die verstaat Cindy als geen ander. 


Uncategorized

Henck en Sean

In 2012 heeft Cindy Pieterse ons getrouwd. Een bijzondere ervaring, onze gasten waren het er ook over eens (zozeer dat één van hen geïnspireerd raakte om ook trouwambtenaar te worden). Cindy gaf ons het gevoel dat we speciaal waren, ze was geïnteresseerd in ons en in onze beweegredenen, en dat kwam tot uiting in haar, op ons verzoek, tweetalige huwelijksrede. Ieder huwelijk verdient een ambtenaar van de burgerlijke stand als Cindy!

Henck en Sean

Cindy Pieterse trouwambtenaar Uncategorized

Tars en Eva

Toen wij gingen trouwen mochten wij in het boek van gemeente Uithoorn een buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand uitzoeken. Wij hebben gekozen voor Cindy, omdat zij werkte bij Comedytrain en schreef voor Dit Was Het Nieuws.
Toen ze op bezoek kwam om alles door te nemen wisten we gelijk dat we een goede keuze hadden gemaakt. Onze huwelijksvoltrekking zat vol met humor. Na onze bruiloft hebben we van heel veel gasten gehoord dat het leuk was om naar haar te luisteren. Nu jaren later kijken we nog altijd terug op een fantastische dag.
Elke bruiloft die we daarna hebben meegemaakt zijn we weer blij dat wij Cindy hadden.

Cindy bedankt!! Wij raden jou aan iedereen aan!

Liefs Tars en Eva

Uncategorized

Berry

Voor mij een topervaring om met Cindy Pieterse één van de mooiste dagen in mijn leven te ervaren.
In de voorbereiding heeft Cindy zich goed verdiept hoe wij zijn als stel en ook als individu. Onze leuke, goede en fijne eigenschappen en natuurlijk ook onze eigenaardigheden. Van onze levensverhalen en hoe die samen komen tot ons huwelijk wist ze haarscherp in beeld te brengen. Echt top!
Met haar fantastische manier van voordragen en die heerlijke humor heeft Cindy een grote bijdrage geleverd aan een van de mooiste dagen van mijn leven. Die dag en haar ceremonie hebben bijgedragen aan het fundament voor ons huwelijk en nog veel meer prachtig mooie dagen.
Wil je ook van je huwelijk een fantastische ervaring maken dan kan ik je Cindy Pieterse van harte aanbevelen.
Je mag me bellen voor meer info. Ik ben bereikbaar op 0653 133 085.

Berry Koeleman