home    contact

Referenties ceremonieel spreker

Het is moeilijk om de mooiste dag van iemands leven nog mooier te maken, maar Cindy kan dat. Haar intieme maar ook luchtige trouwceremonie was de ontspannen kers op de bruidstaart.
Eva Duijvestein en Jan Jaap van der Wal
Cindy is dé ambassadeur van de liefde.
Na een aantal tropenjaren met gezondheidsgedoe, waarin mijn man steeds de stabiele partner is geweest, wilde ik hem in het zonnetje zetten met een 'hernieuwen van onze geloften'.
Cindy heeft deze verrassing op een ludieke, warme en persoonlijke manier gegeven. Voor de tweede keer 'ja!' zeggen was, dankzij Cindy, veel en veel leuker dan de eerste keer.
Marina van der Wal
Wij wilden graag een persoonlijke trouwerij, vol humor, leuke weetjes over ons en het verhaal hoe wij bij elkaar gekomen zijn. Dit heeft Cindy ons gegeven! Het was een ceremonie met een lach en een traan, maar ook tranen van het lachen! Een topdag om nooit te vergeten, wat een dooddoener, maar we menen het echt!
Remco en Francine
Cindy heeft ons getrouwd. Een bijzondere ervaring, onze gasten waren het er ook over eens. Cindy gaf ons het gevoel dat we speciaal waren, ze was geïnteresseerd in ons en onze beweegredenen en dat kwam tot uiting in haar, op ons verzoek tweetalige, huwelijksrede
Henck en Sean
Cindy Pieterse heeft onze trouwdag mooier gemaakt dan deze al was. Met haar humor en kalmte wist ze alle aanwezigen te raken. De sfeer was plechtig maar ontspannen. Cindy liet ons genieten van elkaar, het moment en de aanwezigheid van al onze dierbaren. Mijn vrouw en ik zijn met elkaar getrouwd, maar ook een klein beetje met Cindy…
Howard
Cindy Pieterse kiezen als trouwambtenaar is een absolute aanrader! Het feestje begon voor mij al bij het intakegesprek. Ze nam uitgebreid de tijd om ons te leren kennen, was vol aandacht en stelde veel leuke en inspirerende vragen. Tijdens onze huwelijksvoltrekking wist Cindy precies de juiste snaar te raken. Ze heeft een geweldig gevoel voor humor, weet goed de aandacht vast te houden, is eerlijk en oprecht en geeft iedereen een warm en welkom gevoel. Wat ik ook bijzonder knap vind is dat ze in een aantal rake zinnen onze historie als stel heel goed wist neer te zetten en ook hele rake en treffende individuele portretten wist te schetsen. Dat is echt een kunst, en die verstaat Cindy als geen ander.
Odeke
Cindy komt gezellig bij je op de koffie om jullie te leren kennen en maakt hier een leuk, grappig en mooi verhaal van. Kort en krachtig zodat iedereen de aandacht erbij kan houden. En voor ons heel belangrijk, vol humor!!!!
Ivo en Sabrina
Met Cindy als trouwambtenaar haal je een betrokken, humoristische, gedreven en vooral een heel lief mensen-mens in huis... Het was een fantastische huwelijksvoltrekking, een warme voordracht met een lach en een traan waarin ze precies de juiste toon wist te leggen. Van Cindy als trouwambtenaar word je blij, echt een aanrader!
Johan en Kirsten
Lieve Cindy, We hebben een geweldige ceremonie gehad. Vol lof kijken wij terug op deze prachtige zonnige dag, ook jij straalde en ontving ons, onze vrienden en familie warm en liefdevol. Je woorden, je zinnen, het verhaal over ons was geweldig. Het was zo persoonlijk, mooi en vloeiend verteld. Deze dag was fantastisch en bijzonder!
André en Liesbeth
Wij hebben gekozen voor Cindy, omdat zij werkte bij Comedytrain en schreef voor Dit Was Het Nieuws. Toen ze op bezoek kwam om alles door te nemen wisten we gelijk dat we een goede keuze hadden gemaakt. Onze huwelijksvoltrekking zat vol met humor. Na onze bruiloft hebben we van heel veel gasten gehoord dat het leuk was om naar haar te luisteren. Nu jaren later kijken we nog altijd terug op een fantastische dag. Elke bruiloft die we daarna hebben meegemaakt zijn we weer blij dat wij Cindy hadden. Cindy bedankt!! Wij raden jou aan iedereen aan!
Liefs Tars en Eva
Tijdens het voorgesprek voelden wij direct een klik met Cindy. Zij wist met haar oprechte interesse in ons leven en rake vragen al snel genoeg informatie te verzamelen om een verhaal van te maken. Wij hadden in dit gesprek ook aangegeven dat het wat ons betreft een luchtig en grappig praatje mocht worden. Zij gaf ons het vertrouwen dat dit deel van ons trouwen in goede handen was. Op de dag zelf was in het programma opgenomen dat een vriend van ons eerst iets over ons zou vertellen, en dat Cindy daarna haar speech zou houden en ons zou trouwen. Cindy wist feilloos in te spelen op de inhoud. Dit zorgde ervoor dat het direct een feestje werd. Na een bijzonder geestige maar ook lieve speech heeft zij het officiële gedeelte geordend en correct afgehandeld. Terugkijkend op onze trouwdag zijn er zaken die we anders hadden gewild of die niet helemaal zo gingen als we bedacht hadden, maar dat gold niet voor Cindy haar onderdeel. Ze was geweldig!
Iris Bras-Kost
Op een half-zonnige dag eind augustus 2010 ben ik met Simon getrouwd en het was mijn beste beslissing ooit. Nog zo'n goede beslissing was dat wij Cindy hebben gevraagd om ons huwelijk te voltrekken. In een vrolijke rode jurk met witte stippen stond Cindy als een stralende stuiterbal voor ons. Onmogelijk om daar geen grote glimlach van te krijgen. We hebben met Cindy van te voren een kennismakingsgesprek gehad waarin we alles hebben verteld over hoe we elkaar hebben ontmoet, wat we leuk aan elkaar vinden etc. Dit heeft ze in een vlotte, pakkende speech gegoten waar iedereen complimenten over heeft gegeven. Haar verhaal en aanwezigheid droegen bij aan de liefdevolle, informele sfeer die wij zochten. Het was een groot succes om haar in te huren in plaats van een 'gewone' trouwambtenaar. Cindy, bedankt voor deze fijne huwelijksvoltrekking. Wat ons betreft één van de hoogtepunten van onze trouwdag.
Elizabeth
Cindy heeft ons getrouwd, tot onze grote tevredenheid. Wij wilden een ongedwongen, humoristische en lichtvoetige ceremonie. Ook omdat ons huwelijk zich bij ons thuis voltrok. Maar wel met de essentie op het huwelijk. Cindy heeft dit heel goed aangevoeld en er een geweldige ceremonie van gemaakt.
Nanda en Chiel

© 2019 Cindy Pieterse.
Alle rechten voorbehouden.