home    contact

Referenties dagvoorzitter

Cindy is als dagvoorzitter als een warm bad. Ze weet direct de juiste sfeer neer te zetten. Met humor, gezelligheid en oprechte interesse heeft ze ons congres fantastisch begeleid. Ze maakt suggesties als ze denkt dat het de dag beter kan maken en speelt daarmee heel goed in op dat wat nodig is op het moment zelf. Ook de serieuzere stukken brengt ze goed. Het voelde direct alsof ze deel uitmaakte van de organisatie. Ik zou haar zeker aanraden.
Chantal Huinder
Directeur Doorzaam
Cindy schitterde als onze dagvoorzitter tijdens de RvIG Kennisdag. De dag draaide om kennisdelen, het smeden van nieuwe banden en het versterken van bestaande. Haar betrokkenheid en humor zorgden voor de perfecte balans. Ze wist iedereen actief te betrekken bij het panelgesprek en afsluiting van de dag. Dankzij haar inspanningen werd er een ontspannen sfeer gecreëerd die de dag onvergetelijk maakte. Bedankt Cindy, voor een geslaagde dag.
Sandra Hoitinga
Rijksdienst voor Identiteitsgegevens
Cindy is zeer vakkundig. Met een goede balans tussen humor en scherpe opmerkingen wist ze de bijeenkomst in goede banen te leiden. Haar zelfverzekerde houding en charismatische aanwezigheid boeiden direct het publiek. Ze leidde de dag met precisie en zorgde voor een ontspannen sfeer. Haar interactie met het publiek maakte de bijeenkomst dynamisch en levendig.
Tim Groenenboom
Stichting Lezen en Schrijven
Cindy antwoordde een dag voor ons evenement volmondig ‘ja’ op onze vraag of zij onze zieke dagvoorzitter wilde vervangen. Zo werd Cindy dagvoorzitter van de allereerste Dag van de Vrouwenzorg. En wat een dag werd het! Cindy heeft de dag tot een feest gemaakt met haar enthousiasme en flinke dosis humor. Vanaf de eerste seconde nam ze de deelnemers mee in het evenement. Cindy paste precies bij de sfeer die we neer wilden zetten en dacht tijdens de dag enorm goed met ons mee. We zijn heel erg blij dat we Cindy getroffen hebben, voor de volgende editie bellen we haar absoluut weer!
Daniëlle van Veen
Titus Health Care​
We waren heel blij met Cindy.
Ze is als dagvoorzitter van voorbereiding tot de afsluiting van onze tweedaagse van ons schoolteam betrokken geweest en versterkte zo op een plezierige manier de motivatie van de deelnemers.
Cindy anticipeert goed op de groepsdynamiek, brengt humor in op de juiste momenten en geeft heldere feedback wat betreft organisatie en inhoud, zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de studietweedaagse.
Cindy maakte het voor het hele team een sprankelend geheel!
Neolette de Waal
Koningin Emmaschool, Haarlem

© 2019 Cindy Pieterse.
Alle rechten voorbehouden.